Hos os findes oplevelser og adventure kun i XL.

Kombinationen af vores kompetence og erfaringer med den arktiske natur, giver os særlige muligheder for at kombinere oplevelser med vores øvrige forretning.

 

Fiskecamps

Grønland her nogle helt fantastiske muligheder for fiskeri. Vores fokus er særligt på ørredlystfiskeri. Vi har 2 stationære fiskecamps, og supporterer derudover mellem 5 og 10 popup camps i løbet af hver sommer.

Samarbejdet med GetAway Tours sikre at vi lever op til internationale standarder, både mht. transport, faciliteter og selvfølgelig fiskeri.

 

Snescooter ekspedtioner

Området omkring Sisimiut er intet mindre end i verdensklasse, når det gælder snescooter ekspeditioner. Kombinationen af kuperet terrræn og flade strækning, appellerer til øvede såvel som nybegyndere.

Vi kører ud fra Sisimiut hver dag, og tager på hel eller halv dagsture. Kører vi med nybegyndere kører vi den første dag i nemt tilgængeligt terræn, for at blive fortrolig med fænomenet.

På flerdagsarrangementer er det muligt at starte eller afslutte med at kører mellem Sisimiut og den internationale lufthavn Kangerlussuaq.

 

Snesooterudlejning

Vi du gerne ud og opleve nærområdet på egen hånd, kan du leje en snescooter på dagsbasis. Vi sørger for, at vejlede dig grundigt i, hvor du må køre, og hvordan maskinen skal betjenes.

SNESCOOTER TUR & SIKKERHEDSREGLER

DSC_0427

Erfalik 05